Deze periode is bij uitstek een goed moment om terug te kijken naar het afgelopen teeltseizoen, maar ook om vooruit te kijken naar een mooi, nieuw jaar. Dat geldt zeker voor de akkerbouw en de fruit- en bollenteelt, en dus ook voor Micosat.

Wij kunnen met gepaste trots melden dat 2019 een goed jaar was voor Micosat. Nederlandse boeren zijn zich steeds meer bewust van het belang van duurzame akkerbouw, fruitteelt en bollenteelt. Het afgelopen jaar hebben daarom weer meer agrariërs bij de overstap naar duurzame teelt, voor Micosat gekozen. Telen zonder of met minder chemie. Een logische keus. Micosat bevat immers geen chemische bestanddelen, maar is 100% biologisch (goedgekeurd door Skal Biocontrole). Micosat bestaat uit een combinatie van mycorrhiza, nuttige bacteriën, schimmels en Trichoderma, cruciaal voor de organische teelt.

Om de boeren meer en goede informatie te geven, dragen wij de kennis die in Nederland, België maar ook wereldwijd met Micosat is verkregen, graag aan u over.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een informatie middag bij Proefboerderij Rusthoeve in Colijnsplaat op woensdag 15 januari 2020.

Het programma is hiernaast te bekijken.

Geef u nu op en vul het formulier in op de contactpagina.

U bent van harte welkom op de Rusthoeve!

Programma woensdag 15 januari 2020

Proefboerderij Rusthoeve, Noordlangeweg 42, 4486 PR Colijnsplaat
https://www.proefboerderij-rusthoeve.nl/

v.a. 13.30 uur: Inloop, koffie

14.00 uur: Presentatie: “Duurzaam telen met Micosat” John van Klaren, Micosat Nederland

14.30 uur: Lezing: “Weerbaar telen” Ing. Marcel de Jong, Napagro

Ca. 16.00: Nabespreking sluiting